Headowork Jolly Roger  SH 685

 

Far: Millhouse Musician                                                           Mor: Mary of Waterfrets
Født: 2005 Stang: 104/15 cm Farve: Sort Kåret:  37p

 

I 2008 fik vi Jolly hjem fra England. Vi var meget spændt på at se ham, da vi havde købt han udelukkende på stamtavlen, og et foto. Da han ankom, i april måned, var han meget tynd. Han var meget sky, han havde gået i en stor flok hingste på ca. 40 styk oppe i højlandet, han havde aldrig været i hænder. Så vi indså hurtigt, det var en stor mundfuld at få ham til at ligne noget og få ham til at blive det rolige, tillidsfulde dyr vi ønskede os han skulle være.

Når vi ser tilbage på de år, der nu er gået siden Jolly ankom til Danmark,så har det også været et meget stor slid, for at komme så langt som vi er nu. Men der er et stykke vej endnu. Han har meget mere tillid nu, med i pressede situationer, så som udstillinger glemmer han stadigvæk at han skal lytte til os. I det daglige, herhjemme er han meget rolig, tror på os, og følger os gerne. Han har også været meget i hænder, hver dag i tre år, puh ha.

Da Jolly kom til Danmark var han EU godkendt til avl og han blev far til to føl i 2009 nemlig Sandgaardens Dundee og Sandgaardens Motana. Da det Danske Shetlænderforbund ikke anderkender hingste som ikke er dansk kårede, eller dommerkåret i udlandet har vi ikke kunne udstille hans føl før i 2011 ( der blev han kåret i dk ). Begge Jollys føl er meget rolige og tillidsfulde, ja man kan næsten ikke være i fred for dem. Det giver os også troen på, vi nok skal nå vores mål med Jolly, nemlig at han bliver mere rolig og endnu mere tillidsfuld med tiden og med flere timers arbejde.

Klik for at se stamtavle


   

Sandgaardens W. Dusty

Far: Granlys Olfert  SH 483   II  A                                           Mor: Waterloo Dotsy  S 2926    I KL
Født: 2007 Stang: 100/15 cm Farve: Sortbroget Kåret: 1 kl 42 p

Dusty er en utrolig rolig hingst at arbejde med, hvilket han også til fulde viste til matrialprøve, hvor han opnåede karakteren  10-9-9-9-9-9-9-9-10 i kørsel ( og blev 2. bedste hingst på dagen ). Da det var første gang, vi selv havde lavet alt det forudgående arbejde selv, så vi var selvfølgelig i højt humør.

 

                                                                                KAN LEJES

Klik for at se stamtavle